Zoekt u een zorgprofessional die ook verstand heeft van e-learning, blended learning, performance support en afstandsonderwijs?
Dan heeft u die nu gevonden.

Aangenaam, ik ben Cherida Louz. Ik werk 3 dagen per week als onafhankelijk e-learning specialist en 2 dagen per week als operatieassistent. In deze unieke combinatie van zorgprofessional en e-learning expert ligt mijn kracht.

Mijn passie voor e-learning

Ik heb een passie voor e-learning, en voor leren in het algemeen. E-learning, blended learning, performance support en afstandsonderwijs zijn steeds meer in beweging, wat mijn werk uitdagend, vernieuwend en innovatief maakt. Leren en ontwikkelen is iets wat je beleeft. Het moet vanzelf gaan, maar ook boeien en inspireren. Daar zet ik me met Bem development voor in.

Mijn ervaring

Sinds 1987 ben ik OK-assistent in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Na mijn diplomering als operatieassistent werd ik vaak gevraagd om de klinische lessen op de OK te geven. Kennis overbrengen vond ik leuk, dus volgde ik de eerstegraads docentenopleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Ik liep stage bij de opleiding tot Operatieassistent van Fontys Hogeschool Verpleegkunde. Na mijn afstuderen kreeg ik daar een vaste baan als docent voor 2 dagen per week. In de 10 jaar bij Fontys heb ik onder andere veel leermaterialen ontwikkeld en een curriculumherziening uitgevoerd. Vervolgens ben ik Opleidingskunde gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik mijn baan als docent opgezegd en kort voor een onderwijsadviesbureau gewerkt.

In 2008 richtte ik Bem development op. Nu zet ik me als onafhankelijk adviseur, ontwerper, ontwikkelaar en trainer in voor de gezondheidszorg en andere branches.

Gastdocent e-learning

Ik vind het nog altijd erg leuk om mijn kennis te delen, dus ben ik gastdocent bij de postbachelor opleiding e-Learning van Foundation of Corporate Education (FCE), gelieerd aan Kessels & Smit. Daar verzorg ik gastlessen over waar je tegenaan kunt lopen bij de implementatie en ontwikkeling van blended learning. Ik ben ook gastdocent bij Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO), waar ik lessen geef over performance support.

Daarnaast runde ik samen met een andere e-learning professional, Bart de Graaff, OK Learning: een onderwijskundig bureau voor e-learning, microlearning en performance support voor operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. OK Learning is in 2021 opgegaan in Incision. Behalve met Bart de Graaff werk ik graag samen met andere collega e-learning experts die ook bevlogen zijn in hun vak.

Heeft u een vraag waarbij ik kan helpen?

Laat het weten via info@bem-development.nl of 06 – 25 05 05 68.
Of gebruik het contactformulier.